Stretch and fresh silikone låg

Stretch and fresh silikone låg
Indholdsfortegnelse

Stræklåg i silikone

Mad, der smager af køleskab, er bare ikke sagen. Det er ikke desto mindre noget, mange af os må acceptere, hvis vi har rester tilovers fra aftensmaden. For at maden kan holde sig frisk og lækker i køleskabet så længe som muligt, er det nødvendigt at dække maden godt til. Husholdningsfilm er dejligt nemlig, specielt fordi det er lige til at kassere efterfølgende, men det er svært at få til at slutte helt tæt - og så øges risikoen blandt andet, for at smagen fra køleskabet trænger ind til maden.

Hvis du i øvrigt også synes, at det er noget bøvlet noget med husholdningsfilm, der krøller og gør ved, og ikke holder ordentligt tæt, så er det måske på tide at lede efter et alternativ.

Stretch and fresh silikone låg

Stretch and Fresh er fleksible silikonelåg, der sørger for, at opbevaringsbøtterne bliver holdt fuldstændig tætte, og så er silikonelågene lige til at smide i opvaskemaskinen bagefter.

Stretch and fresh silikone låg

Lågene findes i flere forskellige størrelser, men det er værd at bide mærke i, at Stretch and Fresh kan strækkes, så de bliver tre gange så store, som den størrelse, de startede med! Én størrelse låg kan derfor bruges til flere forskellige størrelser bøtter og skåle. Genialt!


Silikonelågene kan bl.a. købes her.


Se stræklågene i aktion herunder:

 

 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier