fbpx 🥩SousVideTools Cucina 280 Kammer Vakuumpakker | GastroFun.dk

SousVideTools Cucina 280 Kammer Vakuumpakker

SousVideTools Cucina 280 Kammer Vakuumpakker
Indholdsfortegnelse

Hvis du skal tilberede kød på en nem måde, og samtidig være sikker på at kødet får den perfekte konsistens, så bør du overveje at prøve at tilberede det med sous vide metoden, hvor kødet er vakuumpakket under tilberedningen.

 

Kammer vakuumpakker til kød

Med en kammer vakuumpakker fra SousVideTools kan du tilberede mad som de professionelle.

Den er nem at betjene, og dens sensor er meget præcis, hvilket mindsker vakuumtiden.

En kammervakuumpakker fungerer ved at hele posen placeres inde i vakuumpakkerens kammer. Låget lukkes og herefter suges alt luften ud af hele kammeret.

Ved at suge luften ud af hele kammeret, og ikke kun ud af posen, undgår man at posen klasker sammen og væsken suges ud. Dette skyldes at trykket forbliver det samme både inde i posen og rundt om posen. Når luften er suget ud af hele kammeret, forsegles posen. På dette tidspunkt er det helt lufttomt både inde i posen og rundt om posen inde i kammeret. Posen er på dette tidspunkt stadig ikke klasket sammen, da trykket er det samme både inde i posen og rundt om posen.  Når posen er forseglet, lukkes luften automatisk ud af kammeret og posen klasker sammen. Resultatet er en fuldstændig lufttom vakuumpakning, som kun kan opnås med en kammervakuumpakker.

Maskinen har også en sej sylte- og marinade-funktion. Når du aktiverer den, så forsegler maskinen ikke. Så kan du placere en skål i kammeret. I skålen kan du f.eks. have kød i marinade eller grøntsager i eddikelage (hvis du vil sylte).

Maskinen suger alt luft ud af kammeret. Under vakuum vil du også suge luft ud af kød og grøntsager hvilket åbner porrerne. Når luften igen lukkes ind i kammeret, vil marinade eller eddikelagen trænge ind i kødet eller grøntsagerne. På den måde kan du opnå effekten af 1 døgns marinering eller syltning på under 2 minutter.

Når posen er lukket, kan du komme videre med din madlavning.


Køb den hos Sousvide.dk her.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Sociale medier
Læs også