Smørstegte burgerboller

Underrubrik
Prøv dette trick næste gang du laver burgere
Smørstegte burgerboller
Indholdsfortegnelse

Har du købt burgerboller i stedet for at lave dem selv, eller er dem du har lavet blevet lidt tørre, så prøv dette trick for at genopfriske dem.

Start med at skære burgerbollerne over og giv dem et tyndt lag smør.

Burgerboller med et let lag smør
Giv dem endelig ikke for meget smør, men et let lag. Tandsmør er for meget :-)

Herefter steger du et par lækre hakkebøffer på panden.

Hakkebøffer på panden
Her har vi brugt et par hjemmelavede hakkebøffer af krogmodnet oksekød

Mens bøfferne hviler evt. med lidt ost ovenpå, lægger du burgerbollerne på panden med smørsiden nedad.

Burgerboller på panden

Efter ca. et minuts tid på mellemhøj varme, er de færdige.

De smørristede burgerboller

Du har nu nogle virkelig lækre burgerboller med sprød inderside og en blød, lun yderside.

God fornøjelse.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier