Skal du i gang med et større renoveringsarbejde - og har du tænkt på affaldet?

Affald
Indholdsfortegnelse

Uanset hvilken størrelse dit renoveringsarbejde har, vil der efterfølgende være affald. Er det af en mindre størrelse, kan du måske godt håndtere det selv med en tur på den lokale genbrugsstation. Men er der tale om et stort renoveringsarbejde af enten hus eller have, kan du måske få brug for lidt hjælp. Det kunne eksempelvis være en container til dit affald.

 

Nem service, uden for meget tungt arbejde

At renovere er ikke et nyt koncept, og derfor har der længe eksisteret en containerservice. Men den service udvikler sig med tiden, og gør det nemmere for dig som kunde. I dag kan du nemt og hurtigt bestille en container online, og samtidig også arrangere afhentning af dem igen. Dermed består dit tungeste arbejde blot i at fragte affaldet ned til containeren. Skulle der være spørgsmål, findes der også en supportlinje, som du kan ringe til.

 

Forskellige containere alt efter behov

Størrelsen på containere kan variere, og det betyder at du har flere muligheder til dit projekt. Du kan sågar få en container med låg på! Der kan dog være forskel på hvilke containere, du har brug for, alt efter din situation. For en container er ikke bare en container! De er naturligvis lavet efter forskellige situationer og behov. Spørg om hjælp, hvis du er i tvivl.

 

Husk at sortere affaldet!

Hvad koster det så? Der findes ikke en endegyldig pris på containerudlejning, da det afhænger af det affald, du skal af med. Derfor er det vigtigt at huske at sortere dit affald, da det vil være langt billigere, end bare at blande det hele sammen. For at undgå at det bliver alt for omstændigt, kan du leje nogle større sække, hvori du kan sortere affaldet. Når containeren så bliver afhentet, vil prisen være pr. ton. Men igen, det er langt billigere for dig selv, hvis du sorterer affaldet, forinden afhentning.

 

Løbende aftale?

Hvis du skulle have brug for affaldshåndtering over en længere periode, er der mulighed for at opnå rabatter, samt spare tid på afhentning. Dette kan du opnå, hvis du indgår en aftale med virksomheden, der afhenter affaldet. Det vil være nemmere for dig, og i længden også billigere.

 

Det miljørigtige valg

Med professionel afhentning af dit affald, kan du være sikker på, at affaldet bliver afskaffet korrekt. Det giver også god samvittighed, da du ved at dit affald bliver genanvendt. Ved at én lastbil henter én stor container, kan du også spare miljøet for en del CO2, da du ikke selv kører mange ture frem og tilbage, med en mindre bil. Og så er der fokus på det lokale, så chaufførerne ikke kører for langt.
 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier