fbpx 🔪Sjov pølseskærer | GastroFun.dk

Sjov pølseskærer

Sjov pølseskærer
Indholdsfortegnelse

Er du typen, der sætter pris på at anrette et rigtig godt tapas- eller brunchbord, så skal du læse videre.

Pølsen er sikker noget, du plejer at stå og skære ude i køkkenet, inden den sættes på bordet, og i så fald er tiden måske inde til at rette blikket mod noget, der sætter prikken over i'et på ethvert tapas- eller brunchbord.

Pølseskærer plejer at være nogle store apparater, der ikke ligefrem tager sig flot ud midt på spisebordet. De er gerne noget, der hører køkkenet til - og helst opbevaret bag en skabslåge.

De kan dog også være så pæne og effektive, at de helst skal vises frem! Så kan gæsterne desuden selv skære salamien eller chorizoen i den tykkelse, de nu end måtte foretrække.

Vi er faldet over en pølseskærer, den såkaldte "pølse-guillotine", der adskiller sig en hel del fra de store, klodsede af slagsen, da den ikke alene er ganske lille (kun 28 x 17 x 13 centimeter), men desuden er udført i pænt, lyst gummitræ med et blad af rustfrit stål.

Det er i hvert fald en anordning, der får dit tapasbord til at adskille sig en del fra vennernes. Og så udstråler det da alt andet lige noget ganske overskudsagtigt.


Pølseskæreren kan købes her hos Coolstuff.dk.


Sjov pølseskærer

Kategori
Sociale medier
Læs også