Silikonelåg til gryder

Silikonelåg til gryder
Indholdsfortegnelse

Easy Lid silikonelåg til gryder

De fleste kender situationen! Du har sat pastaen over og kommet låg på gryden. Du går ind i stuen og bliver fanget af noget spændende i TV'et. Men hør, hvad er nu det? Åh nej. Den lidt for velkendte lyd. Du spæner ud i køkkenet, hvor vandet boblende løber ud fra toppen af gryden og ned på komfuret.

Sikket griseri. Og pastavandet er allerede brændt fast på den brandvarme kogeplade og har sat pletter. Det er rigtig irriterende, sagt på godt dansk.

Hvad nu hvis det var helt slut med pasta, kartofler eller ris, der koger over? Lyder det for godt til at være sandt? Det syntes vi også!

Svaret er silikonelåget fra Easy Lid. Silikonelåget er designet til at få luften i gryden til at cirkulere på en måde, som gør, at der slet ikke dannes overtryk i gryden. Det virker altså helt revolutionerende, hvis du ligesom os er lidt for træt af at skulle holde øje med gryden.

Og rengøringen er supernem. Silikonelåget kan nemlig bare komme med i opvaskemaskinen. Det er da næsten for smart!

Og som om det ikke allerede var smart nok, så kan du også bruge silikonelåget til at dampe grøntsager på. Læg blot låget ovenpå en gryde med kogende vand, kom grøntsagerne på låget, og læg det almindelige grydelåg ovenpå grøntsagerne. Nemt og bekvemt.


Silikonelåget kan bl.a. købes her.


Se silikonelåget i aktion herunder:

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier