fbpx Sådan får du overskud til at spise sundt i hverdagen | GastroFun.dk

Sådan får du overskud til at spise sundt i hverdagen

Sådan får du overskud til at spise sundt i hverdagen
Indholdsfortegnelse

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til det hele, og så sker det at den sunde mad kommer i anden række, i forhold til hvad der ellers skal holdes styr på. Det kan ofte ende i junkfood og usunde, hurtige løsninger. Heldigvis findes der en bedre løsning: du kan nemlig få leveret sunde retter direkte til din hoveddør!

 

Få styr på din meal prepping med færdige slankepakker

Når du gerne vil i gang med at tabe dig og sigter mod at leve en sundere livsstil, er det selvfølgelig vigtigt at være opmærksom på hvad du spiser. Det gøres bedst med meal prepping, hvor du planlægger hvad du skal have at spise hele ugen ud, og får det til at passe med proteiner og energi til din træning. Men når du handler ind i ulvetimen efter arbejde og er træt og sulten, kan det ofte være de knapt så sunde ting, der ender i indkøbskurven, og de fristende snacks kan hurtigt gå hen og ødelægge hele din plan om at leve sundt.

 

Med SundTakeaway er retterne klaret for dig og bliver leveret lige til din dør. Vores slankepakker indeholder en lækker variation af retter, som gør det spændende at spise sundt i hverdagen, både for børn og voksne! Samtidig sparer slankepakkerne dig for en masse energidrænende tid i supermarkedet med at danne overblik og købe det rigtige, for derefter at have overskud til at trylle i køkkenet. Det er slet ikke nødvendigt! Hvorfor ikke fokusere andre gøremål i hverdagen og lade den sunde mad komme til dig helt af sig selv. Så er det også slut med den dårlige samvittighed og du vil snart se kiloene rasle af!

 

Den bedste kost sammensat af kokke og diætister

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i supermarkedet, når man skal skelne mellem hvad der egentlig er sundt og hvad der bare bliver udstillet som sund. I stedet for at du skal gætte dig frem eller læse løs på alle fødevarer, for at finde ud af hvad der nu er kommet sukker eller kunstige tilsætningsstoffer i, kan du nu trygt overlade kosten til kompetente diætiser, som planlægger den bedste slankepakke til dig. Samtidig skal du ikke satse på at kunne trylle i køkkenet hver aften, men kan nu få lavet dit mad af professionelle kokke til alle dagens måltider!

 

Få sammensat retter både som vegetar og kødspiser

Hos SundTakeaway har vi noget for alle. Vi har sammensat lækre slankepakker både til vegetarer og kødspisere, og så har vi sørget for at du kan være med uanset om du bor alene eller en hel familie. Vi har tilpasset vores Takeaway pakker til behov i de travle familieliv eller singleliv, både i forhold til at give dig sundhed, trendy mad og retter der giver dig den energi du har brug for til at klare hverdagens gøremål som en superhelt hver dag.

 

Vil du here mere om hvad pakkerne indeholder og detaljer i forhold til levering? Så tøv ikke med at kontakte os  og hør hvad vi kan gøre for dig i dag!

Kategori
Sociale medier