ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sådan får du mest ud af Black Friday!

PER ASMUSSEN | 25. oktober 2018

Black Friday står for døren, og det er den perfekte anledning til at lure, hvad man godt kunne tænke sig af lækkert nyt gastroudstyr og andet køkkensortiment. Du kan også med fordel planlægge julegaveindkøbet til Black Friday og dermed give bedre gaver uden at tømme pengepungen.

Den store shoppedag giver os anledning til at kaste sig ud i noget nyt. Har du for eksempel overvejet at gå med på sous vide-bølgen, så er Black Friday en skøn mulighed for at få et godt tilbud og endelig komme i gang.



Få fornyet køkkensortimentet til den halve pris

Hos Gastrofun gør vi også et stort nummer ud af Black Friday. Derfor er det netop på denne dag, at du skal slå til og få de bedste tilbud på eksklusivt køkkenudstyr og råvarer af bedste kvalitet. Se vores oversigt over alle vores bedste tilbud på Black Friday og få god inspiration til, hvordan du skal udvide dit køkkensortiment i år. Det kan være du gerne vil imponere vennerne til julefrokosten eller overraske svigermekanikken til julemiddagen? Så er Gastrofun det rette sted til at finde det ultimative køkkenudstyr til ethvert behov.

Få stillet sulten i køen

Vi kommer ikke udenom, at selvom Black Friday er forbrugernes glædesdag, er det også en dag, hvor man må væbne sig med tålmodighed, særligt hvis du vælger at begive dig ud i kampens hede i shoppingcentrene. Derfor er det en god ide at forberede sig godt til denne dag.

Lav dine egne lækre snacks, som du kan hive frem, mens du står og venter i køen. Prøv for eksempel at lave dine egne rugbrødsstænger eller frøsnappere. Vil du gerne have medgørlige børn med på indkøb, kan du bruge et godt trick som hjemmelavede pølsehorn eller chokolade-cookies. Når sejren er jeres og indkøbene er i hus, kan I fejre det med lækre sandwiches med skinke og ost og hjemmelavede flæskesvær.

Hvis du vil læse flere tips og tricks omkring Black Friday, så har Forbrugsguiden.dk skrevet denne gode guide.