fbpx Reverse Sear | GastroFun.dk

Reverse Sear

Reverse Sear
Indholdsfortegnelse

Jeg vil lige bruge et par minutter på at skrive om en af mine absolutte favoritter når det kommer til grill metoder. 
Den kan naturligvis også bruges til ovn og stegepande, men hvor er det sjove i det? 😉

Det kan i bund og grund sammenlignes meget let med sous vide, da man langsomt giver kødet den ønskede kernetemperatur. Og man ender med et stykke kød med lækker ens farve hele vejen igennem og lækker maillard reaktion på ydersiden. Alt sammen uden at man er nød til at servere lunken kød, som man kan opleve med kød der hviler efter tilberedning.

Det forgår som følger. Tænd din grill, jeg er bedøvende ligeglad med brændsel og mærke, kødet bliver godt alligevel, indstil den til cirka 115 grader, 100 eller 120 kan også bruges det ændre blot på tiden.

Læg kødet på og lad det ligge til den ønskede kernetemperatur er opnået, jeg går som regel efter 48-49 grader for en medium/rare bøf.

Tag kødet af og lad det hvile i 15-20 minutter, imens du hidser en grill eller pande op til lige under smeltepunktet, nej jo varmer jo bedre for jo hurtigere får du en lækker stegeskorpe uden at slå bøffen ihjel. Som nævnt undgår du på den måde at kødet bliver lunken serveret.

Skyd endelig løs hvis i har spørgsmål.


Følg min Facebook side her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad

Tags

Sociale medier