fbpx ‚úÖProfessionel Chokoladesmelterūüćęūüćęūüćę | GastroFun.dk

Professionel Chokoladesmelter

Professionel Chokoladesmelter
Indholdsfortegnelse

Städter elektrisk chokoladesmelter

Chokoladeovertr√¶kket til fl√łdebollerne, julekonfekten, tr√łflerne eller¬†chokoladekagen... Uanset sammenh√¶ng, s√• skal chokolade v√¶re l√¶kkert spr√łdt at bide igennem:¬†Der er n√¶rmest intet som en tynd (eller tyk)¬†spr√łd chokolade, der har det helt rigtige, gode kn√¶k.

Det rigtige kn√¶k kr√¶ver, at du har styr p√• din temperering af chokoladen, og d√©t kan v√¶re en helt kunst i sig selv - som om det ikke var rigeligt, at du skal have styr p√• alt det andet, du har gang i p√• samme tid, om det s√• er kagen i ovnen, tr√łffelfyldet¬†eller noget helt tredje.

Man kan temperere chokolade p√• flere m√•der,¬†og uanset hvilken¬†metode, du foretr√¶kker, s√• kan det altid g√• galt. Og s√• er der ikke andet for, end at du m√• starte forfra. √ėv.

St√§dter har heldigvis lavet en professionel chokoladesmelter med plads til intet mindre end 1,5 liter chokolade, og det smarte ved den er, at du blot indstiller temperaturen p√• maskinen - og s√• s√łrger den for, at temperaturen fastholdes og ikke r√łrer sig ud af fl√¶kken!

Professionel Chokoladesmelter

Du kan indstille temperaturen p√• alt fra 0 - 60 grader celsius, og der medf√łlger ogs√• en helt manual (p√• dansk!), der vejleder dig i tempereringen af chokolade, s√• du er godt kl√¶dt p√• til at mestre maskinens funktioner.

- S√• blev du lige pludselig en meget bedre amat√łrkonditor!


Chokoladesmelteren kan k√łbes her hos Bagebixen.dk.

Kategori
Sociale medier
Læs også
Alt om chokolade
Artikel
Redaktion