Oliso vakuumpakker

Oliso vakuumpakker
Indholdsfortegnelse

Som den madentusiast du er, har du garanteret allerede en mindre hær af diverse køkkenudstyr. Og det er noget, der optager godt med plads i køkkenskabene. Tro os, vi ved det!

Derfor er det virkelig kærkomment med køkkenapparater, der enten har flere end én enkelt funktion, eller i det mindste fylder så lidt som overhovedet muligt.

Er du hoppet med på sous vide-bølgen, ved du allerede, at du er nødt til at have både et sous vide-kar / en stav samt en vakuumpakker. Og igen, det fylder altsammen.

Vakuumpakkeren fra Oliso er ikke bare en vakuuumpakker, men et helt vakuumsystem. Først lukker du de specialdesignede og genanvendelige vakuumposer til med den lufttætte lynlås. Herefter prikker maskinen et lille hul i posen, suger alt luften ud af posen og forsegler afslutningsvis det lille hul igen.

Oliso vakuumpakker

Vent lidt, sagde vi lige genanvendelige vakuumposer? Ja, den er god nok. Vakuumposerne kan genbruges helt op til 20 gange. De er muligvis lidt dyrere end de fleste andre vakuumposer på markedet, men det er hurtigt tjent hjem igen. Vand og sæbe og - vupti - posen er så god som ny. Har du opbevaret fersk kød i poserne, bør de dog ikke genanvendes, medmindre de har været en tur i "vandbadet" - så er der ingen ko på isen.

Takket være lynlåsen er de specielle poser desuden supernemme at åbne og lukke igen. Du får et par prøveposer med maskinen, når du bestiller den.

Oliso vakuumpakkeren optager desuden virkelig ikke meget plads i køkkenskuffen. Alene det at vi rent faktisk kan gemme den væk i skuffen, er noget, vi er ret vilde med.

Vakuumpakkeren kan bl.a. købes her hos Gastrodeluxe.dk.

Sociale medier