En million gange tak
Siden vores opstart i oktober 2017 er der sket meget hos os.
GastroFun.dk var vores fritidsrum og sted hvor vi kunne inspirere vores læsere, især inden for bageteknikker, sous vide og krogmodnet kød. Der er sket meget siden dengang og når man runder en milepæl som besøg nummer 1 million, så er det okay at stoppe lidt op og se hvad der er sket i løbet af vores levetid:
- Først og fremmest så har vi haft 1.000.000 sessioner på siden, hvoraf de 650.000 har været forbi alene her de første 5 måneder af 2019.
- Vi er et brugerstyret medie, hvor de er med til at sætte retningen for hvad vi skriver om og hvilke slags opskrifter vi har her på siden. I skrivende stund har vi lidt over firehundrede tilmeldte brugere i vores univers.
- I dag har vi næsten 400 madrelaterede artikler og 2.000 opskrifter her på siden og vi glæder os kun til at få mange, mange flere.
- Vores mest populære side er stadig vores sous vide guide, dog skarpt forfulgt af vores rødvinssovs, brioche burgerboller, franskbrød, syltede rødløg, black magic kage, sous vide bearnaise og “vælg den rigtige temperatur og tid når du tlbereder kød sous vide.
- Siden juli 2018 har redaktør Per Asmussen arbejdet fuld tid med projektet og i maj 2019 kom Lene Thomsen til. Lene arbejder primært med kommunikation, primært tekstforfatning, sociale medier og markedsføring.
- Vores omsætning kommer primært fra salg af sponseret artikler og bannerannoncering. Vi er ikke der hvor vi kan leve af projektet endnu, men vi lover at kæmpe videre for at bygge et fedt univers op til gavn for vores brugere.