Metalsugerør

Metalsugerør
Indholdsfortegnelse

Der er mange fordele ved at udskifte de almindelige plastic- eller papirsugerør med sugerør af metal.

I uendeligt lang tid har vi drukket af plastiksugerør, uden at tænke videre over det. Det har virket som en ganske naturlig ting. Vi bruger dem i ganske få minutter, hvorefter vi smider dem væk.

I dag ved vi, hvor skadelige plasticsugerørene er for miljøet og verdenshavene, hvorfor der er flere alternativer efterhånden, eksempelvis sugerør af papir, bambus, glas og rustfrit stål. Det mest bæredygtige er bambus, om end det mugner med tiden. Papirsugerør bliver bløde og kan indimellem afgive en smag af papir til drikken, og sugerør af glas risikerer at gå i stykker.

Metalsugerør er sandsynligvis den sikreste, mest holdbare og genanvendelige løsning på den lange bane. Det lyder måske besværligt med metalsugerør, for hvad med rengøring? Det har producenterne selvfølgelig allerede tænkt på, og derfor kommer metalsugerør som regel med en smal rengøringsbørste, der gør rengøringen virkelig nem for dig.

Metalsugerør

Du kan blandt andet købe metalsugerør her hos Kitchpro. Du får en pakke med i alt fire sugerør i rustfrit stål og en rengøringsbørste. Sugerørene er cirka 25 centimeter lange og måler cirka 6 millimeter i tykkelsen.

Metalsugerør

Udover at være bæredygtige, så ser de jo også virkelig smarte og lækre ud i et cocktailglas!


Metalsugerørene kan købes her hos Coolstuff.dk.

 

Kategori
Sociale medier