fbpx Manuel Westmark kødhakker | GastroFun.dk

Manuel Westmark kødhakker

manuel kødhakker
Underrubrik
Har du arme, skal du hakke dit kød manuelt
Indholdsfortegnelse

Gastro juleønsker - 12. december

Når man er en rigtig GastroNørd, så fortjener man det bedste af det bedste i køkkenet - specielt når det kommer til køkkenudstyret. Og udover sous vide, er der masser af ting, der kan lette madlavningen i hverdagen.

Om det er gryder og pander, kraftige køkkenmaskiner, skarpe knive eller ergonomiske piskeris, så gør lækkert køkkengrej bare tiden i køkkenet meget sjovere og nemmere. Med gode, gennemtænkte løsninger, og ved at have det helt rigtige køkkengrej, vil du simpelthen opleve, at dine gastronomiske evner når helt nye højder - og det vil komme til udtryk i suveræne resultater, som vil blive bemærket.

Der er jo masser af fantastisk køkkenudstyr derude, og det kan godt være en stor mundfuld at navigere i. Vores egen ønskeliste er alenlang, men vi har udvalgt 24 fede ting, som vi mener, enhver GastroNørd kan bruge i sit køkken!

I gennem hele december måned vil vi derfor forkæle dig med input og inspiration til grej, du måske kan nå at skrive på årets ønskeliste eller forkæle én af dine nærmeste med.

 

Manuel Westmark kødhakker

Hvis du er bare lidt nørdet omkring kød, så skal du selvfølgelig lave dit hakkekød selv.

På den måde kan du eksperimentere med forskellige blandinger af kød, graden af modningen og meget mere.  Således ved du præcist, hvad hakkekødet indeholder.

Til det skal du selvfølgelig bruge en kødhakker, men før du begynder at tænke i elektriske monstre, der kan hakke et kilo i sekundet, så overvej lige, om du med sådan et monstrum egentlig har 100% kontrol over hakkeprocessen - og ikke mindst fornemmelsen af de ekstra kræfter, der skal bruges, når kødhakkeren rigtig får fat i kødet.

Nej vel? Nemt er ikke altid det sjoveste.

Det er en manuel kødhakker derimod. Den bordmonterede hakker fra Westmark er udført i et virkelig smukt klassisk design med et retro look og i en kraftig kvalitet med et lækkert træhåndtag.

Derudover har kødhakkeren en fastspændingsbøjle, så den er let at tage frem og montere på kanten af bordet.

Set hos HWL.dk

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også