ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mad til bryllup

SPONSORERET INDHOLD | 21. juni 2018

Når et bryllup skal planlægges, er en af de største poster, der skal krydses af bryllupsmaden. For mange er det nemlig en vigtig del af festen, at maden til brylluppet er lækker, så både gæsterne og brudeparret ikke tager sultne hjem. Men det kræver altså noget tid at finde frem til den rigtige menu, for skal man bestemme sig for mad ud af huset til brylluppet, buffet eller de klassiske tre retter?

Det fleste vælger at lade en kok lave mad til brylluppet, og i samarbejde med kokken beslutte sig for, hvad der skal på menuen. Nogle brudepar vælger suppe, steg og is, mens andre vælger mad til brylluppet, der ikke anses som traditionel bryllupsmad, fx pandekager eller måske lige frem burger og isvaffel.



Når brudeparret skal vælge mad til brylluppet, er det vigtigt ikke at lade sig begrænse af forestillinger om, hvad der er ”rigtig bryllupsmad”. I stedet skal fokus ligge på, hvad brudeparret godt kan lide at spise, og det kan derfor være en god idé at tage udgangspunkt i nogle livretter eller måske noget mad, der har en særlig betydning for parret. Mange har derfor glæde af at diskutere mad til brylluppet med kokken, som med garanti kan gøre de ”utraditionelle idéer” til lækre gastronomiske oplevelser.

Mad til bryllup er ikke det eneste, der skal planlægges inden et bryllup for lige efter det store punkt med bryllupsmaden, skal der også bruges tid på at lave en ønskeseddel. Men når man står midt i planlægningen af et bryllup, kan det godt være svært at finde på, hvad man skal ønske sig. Det er jo ikke sikkert, at man midt i koordineringen af bryllupsmaden ved, hvad man ønsker sig, for det er jo en fælles ønskeseddel, der skal skrives, og begge parter skal jo helst synes, at ønskerne afspejler dem som par.

Så efter at have fået styr på, hvordan maden til brylluppet skal være, er det blevet tid til at finde de rigtige bryllupsgaver til ønskesedlen. Heldigvis behøver det ikke at være lige så tidskrævende som at koordinere mad til brylluppet med kokken, for tilrettelæggelsen af bryllupsgaverne kan begynde her, hvor der venter inspiration til, hvad der skal på ønskesedlen.