fbpx Mad på den lette måde | GastroFun.dk

Mad på den lette måde

Mad på den lette måde
Indholdsfortegnelse

Vi elsker mad, og det har en stor betydning for os danskere. Vi bliver gladere af at få god mad - men hvorfor det? Jo, fordi det tilfredsstiller den del af vores krop, som er med til at skabe en tilfredshedsfølelse i resten kroppen.

Nogen af os er mere nørdet med hensyn til mad end andre, men det gør ikke noget. Det er tilladt at have en holdning uanset om du blot elsker at spise god mad, eller du lige frem elsker at stå i køkkenet og kæle for kødet og saucen, til det får den helt rette temperatur. Vi kender eksempelvis alle en person, som kan finde på at langtidsstege kødet i mere end 10 timer, og som derfor må stå op flere gange i løbet af en nat, for at tjekke op på kødets temperatur.

Er du et af de mennesker, hvor mad ikke har den store betydning, findes der også mange alternativer, hvor du kan købe nemt mad ude fra. Det behøver jo ikke være så svært igen, og i dag har vi efterhånden så mange forskellige madplatforme som tilbyder en super nem “take away” løsning. Det gælder blandt andet forskellige tjenester såsom Hungry, Wolt og Takeout - og i dag er take away meget mere end bare en pizza fra det lokale pizzaria.

 

Forkælelse af din nærmeste? Sådan er du en ekstra god vært

Og hvordan er man så en ekstra god vært? Jo, det handler om at være tilstede sammen med sin gæster og kunne hygge med samt omkring dem. De er trods alt kommet fordi, at de gerne vil være sammen med dig.

En stor del af at skabe en god madoplevelse hjemme i dit eget hjem, er mere end blot at du har stået hele dagen i køkkenet og kæmpet for at levere den perfekte og fejlfrie middag for alle vennerne, som du så gerne vil imponere. Det handler også om nærvær, og dine gæster vil jo gerne have, at du er en del af festen og ikke ender med at skulle stå i køkkenet hele dagen.

 

Men hvordan kan jeg være til stede samtidig med, at jeg skal lave maden?

ChefMade er en perfekt løsning for os som elsker mad af høj kvalitet, men som også gerne vil have at tid til at være til stede sammen med sin gæster. Værtsrollen er den vigtigste når man inviterer folk hjem, lige som at en dårlig tjener oplevelse kan ødelægge hele oplevelsen, ligegyldigt hvor godt maden er.

Med ChefMade har du mulighed for at leje en kok, som kommer ud og laver maden i dit køkken. Med andre ord skal du ikke foretage dig andet end at hygge dig sammen med dine gæster. Kokken fra den restaurant, som du har valgt, vil sørge for at anrette og lave maden. Derudover vil der naturligvis komme en forklaring til hver ret, så du får hele restaurantoplevelsen i dit eget hjem.

Og hvor høj er kvaliteten så af de kokke, som ChefMade sender ud? Som med så mange andre ting, så er mad en smagssag, og der findes så mange dygtige privatpersoner til at lave mad, men på ChefMade har de et stort spænd af niveauer, som passer til alle anledninger. Det går fra mad som Pizza Propria i Århus, der levere lækre pizza’er som bliver taget direkte ud fra en stenoven til dit event, til restauranter der sender Michelin kokke ud som f.eks. restaurant Noorrm, hvor at den kendte Allan Poulsen arbejder.

 

Sidst men ikke mindst..

Den gode vin er et must til den gode aften og det gode selskab. Den rigtige vin til maden, kan give en dybere forståelse at de forskellige smagsnuancer, der er i maden, og det er samtidig med til give et skub til det gode humør og skabe en ekstra god aften.

Kategori
Sociale medier
x