fbpx Mad for ægte drengerøve | GastroFun.dk

Mad for ægte drengerøve

Mad for ægte drengerøve
Indholdsfortegnelse

Det kan godt være svært at finde ud af, hvad man skal servere til en aften, hvor drengene kommer på besøg. Det må ikke være for feminint, idet det giver det forkerte udtryk, og derfor er der ikke noget, der er mere passende end noget lækkert vildt, der måske endda er blevet tilberedt på grillen. Hvis du gerne vil være sikker på, at dine kammerater kommer til at gå glade, tilfredse og mætte fra bordet, så går du aldrig galt i byen med noget veltilberedt kød. Det kan du læse mere om her nedenunder.

Sørg for at finde en god opskrift til dit vildt på grillen

Om du er jæger eller ej, så handler det dog om at finde nogle af de gode opskrifter, som du kan tilberede dit vildt ud fra. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvordan man gør det. Noget kød skal kun have ganske kort tid på grillen for at nå op på den ideelle temperatur, mens andet skal have en rum tid, før det er lækkert, mørt og saftigt nok til at kunne serveres for dine kammerater. Derfor bør du tage et kig her på siden. Her finder du nemlig en lang række gode opskrifter på vildt, og så giver du dig selv de bedste forudsætninger for at servere lækkert mad.

Spørg en jæger til råd og vær sikker på succes med dit måltid

Når du har fundet den opskrift, som du mener, der vil gøre sig perfekt til aftenens måltid, så skal du have fundet noget lækkert kød. Og igen er det her ikke helt lige meget, hvor du køber det fra. Der er nemlig stor forskel på et bytte, der lige er blevet nedlagt og et, der har lagt på køl i en længere periode. Tag derfor kontakt til en jæger, som du måske kender, og hør ham om han har noget lækkert kød til dig. Er du heldig, at han har det, så kan du være helt sikker på at alle munde vil løbe i vand, når først kødet er ved at være færdigt på grillen.

Kategori
Sociale medier