fbpx ✅Le Creuset støbejernsgryde🍲 | GastroFun.dk

Le Creuset støbejernsgryde

Le Creuset støbejernsgryde
Indholdsfortegnelse

LE CREUSET OVAL GRYDE 31 CM

Der er noget mad, der næsten ikke kan blive fancy nok. Og der kommer hele tiden nyt smart køkkengrej og -teknikker til.

Sommetider skal vi lige huske de gode gamle, klassiske tilberedningsmetoder - eksempelvis støbejernsgryden. Det er jo ikke uden grund, at noget bliver en klassiker: Det er ganske enkelt fordi det bare holder. Og hvis der er noget, der holder, så er det altså gryden af støbejern.

En støbejernsgryde er en supergod investering til dit arsenal af køkkengrej, dels fordi den er enormt alsidig og holder i rigtig mange år, dels fordi det er et vigtigt redskab, når der skal laves nogle af de allerbedste simreretter - eksempelvis occo buco

En rigtig god støbejernsgryde er kendetegnet ved at have en helt fantastisk evne til både at fordele varmen og ikke mindst holde på varmen, selv efter gryden sættes på bordet. 

Le creuset er helt ikoniske, når det kommer til støbejernsgryder, og gryderne kommer i flere former, farver og størrelser.

Den store ovale gryde på 31 centimeter er en af de uundværlige klassikere, og det er da også én af de mest populære støbejernsgryder, der findes. Her ved man nemlig, hvad man får.

At den ser godt ud, er naturligvis blot et plus.

Med sit stilfulde design formår den på samme tid at være moderne og rustik, og det er helt sikkert en gryde, du gerne vil have stående på komfuret, når gæsterne kommer ind ad døren! Det lækre ydre giver med det samme en idé om, at indholdet helt sikkert også er lækkert.

Le Creuset gryden kan bruges pĂĄ alle former for komfurer - den kan ligefremholde til at komme pĂĄ grillen og i ovnen.

Det er derfor en enormt alsidig gryde, som kan bruges til utroligt mange forskellige lækre retter. Og den gode, store størrelse gør den desuden også velegnet til større selskaber.

Gryden er desuden ganske let at rengøre og kan komme i opvaskemaskinen, hvorfor den er glimrende at bruge i det daglige.


Gryden kan bl.a. købes her hos KitchenOne.dk.

Kategori
Sociale medier
Læs også