fbpx ✅Kar med låg til sous vide | GastroFun.dk

Kar med låg til sous vide

Kar med låg til sous vide
Indholdsfortegnelse

20 liters Sous Vide kar med låg

Der kan være flere årsager til, at en sous vide-stav passer meget bedre til dit behov end en sous vide-maskine. Én af de klare fordele er selvfølgelig, at en stav er betydeligt nemmere at gemme af vejen efter brug, men derudover er den også mere transportabel, ligesom du ikke er bundet til et kar af én størrelse.

En almindelig stor gryde er ofte rigeligt, når vi arbejder med sous vide, men sommetider er der brug for noget større. Det kan eksempelvis være, at du holder fest og får mange gæster, eller at du ønsker at tilberede en ordentlig omgang kød på én gang. Det er smart at tilberede store mængder af gangen, fordi det sous vide-tilberedte kød kan nedfryses i vakuumposen og tages op, når man har brug for det - for eksempel i en travl hverdag.

Karret, vi har fundet her, kan rumme hele 20 liter, og det kommer med tilhørende låg. Med et så stort kar, kan du sous vide-tilberede på lige fod med professionelle kokke.

Karret er naturligvis fødevaregodkendt, og så er det lavet i polycarbonate, der er et ekstremt holdbart materiale. Det afspejler sig også en smule i prisen, men du får til gengæld et kar af topkvalitet, der er betydeligt mere holdbart end de øvrige sous vide-kar på markedet.

Låget slutter helt tæt til karret, så tilberedningen er helt og aldeles forseglet.

Karret måler 20 cm. i højden, 32,5 cm. i bredden og 53 cm. i dybden og er lavet til at passe til en lang række af af de mest populære sous vide-stave.


Karret kan købes her hos Sousvide.dk.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.

Sociale medier
Læs også
x