fbpx Kaffemodnet ribeye | GastroFun.dk

Kaffemodnet ribeye

Kaffemodnet ribeye
Indholdsfortegnelse

Så er næste eksperiment påbegyndt.

1060 gram rib-eye pakket i okse fedt (fra trimning af den sidste brisket) som blev varmet op med en god håndfuld knust robusta kaffe fra Marsk Kaffe.

Inden fedt blev smurt på v
Blev kødet "vasket" i whisky så jeg er sikker på der ikke ligger noget skidt og vokser på kødet.

Kaffemodnet ribeye

Kaffemodnet ribeye

Kaffemodnet ribeye

Efter 29 dage kunne jeg ikke vente mere, kaffe eksperimenteret skulle stoppes.

Desværre ikke med en god udgang, startvægt 1060 gram, slutvægt 1036 gram.

Så hvis kødet ikke bliver dårligt, er der ikke tvivl om at spildet kan minimeres væsentligt på denne måde.

Kødet blev kasseret.

Kaffemodnet ribeye.

Kaffemodnet ribeye

Kaffemodnet ribeye

Kaffemodnet ribeye


Læs mere på min Facebook side her.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med dry aging?



Vi har disse artikler, der kan hjælpe dig igennem at finde det rette modningsskab eller metode til at komme i gang selv hjemme i privaten:

- Modningsskabsguide

- Dry aging metoder

•    Læs flere artikler/opskrifter omkring dry aging her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere, dry-aging poser eller andet du skal bruge til at komme i gang, så anbefaler vi disse sider:

Sværhedsgrad

Tags

Sociale medier