fbpx Guide: Her skal du spise i Bangkok | GastroFun.dk

Guide: Her skal du spise i Bangkok

Guide: Her skal du spise i Bangkok
Indholdsfortegnelse

Thailand er et populært rejsemål og med rigtig god grund. Her er oplevelser for alle sanser. Og både synsindtryk, lyde og dufte får dig hurtigt på sporet af, at der også er rigtigt lækre smagsoplevelser at hente. Mulighederne er mange alt efter, hvilken oplevelse du er ude efter. Alt fra det lækre gadekøkken til lokale restauranter og mad med udsigt på skybar. Vælger du en pakkerejse til Thailand, har du mulighed for at vælge netop de ting, du gerne vil opleve på rejsen.

Streetfood

Gadekøkkener, eller streetfood, er et meget udbredt fænomen i Thailand. Konceptet, der også vinder frem herhjemme, skaber liv i gaderne, hvor lydene fra de mange gryder og pander blander sig med dufte fra krydderier og livlig snakken. Thaierne laver mad fra friske råvarer og med en god hygiejnestandard. Så du kan trygt smage dig vej gennem gaderne og nyde de mange indtryk. Thailands gadekøkken er bestemt en oplevelse, du skal have med.

Restauranter

Bangkok er en spændende by med en fascinerende blanding af det autentiske thailandske og den moderne storby. Det kan også opleves i restauranterne, der spænder lige fra de små lokale køkkener til supermoderne fusion-restauranter. Så uanset hvilken madoplevelse du er ude efter, har Bangkok helt sikkert noget efter din smag.

Skybar

Vil du have den komplette storbyoplevelse, så er en aften på skybar i toppen af en af Bangkoks skyskrabere værd at tage med. Her kan du nyde maden sammen med en fantastisk udsigt og en mere eksklusiv stemning. Derfor skal du huske at pakke lidt pænere tøj i kufferten, da sommertøj ofte ikke er tilladt. Det kan også være en god idé at huske at reservere bord. Men så får du til gengæld også en aften, der står i smuk kontrast til de travle gader under dig.

Kategori

Tags

Sociale medier