Grillmåtte

Grillmåtte
Indholdsfortegnelse

Vi danskere er helt vilde med at grille, og vi griber ufortrødent chancen, så snart den byder sig. Det mindste udsving i vejret - til den gode side - og grillstarteren er så godt som fundet frem.

Vi griller efterhånden både det ene og det andet - og det tredje. Alt lige fra kød, fisk og fjerkræ til brød, frugt og grøntsager.

Og grøntsager har vi nok alle oplevet at skulle ofre til de varme gløder, idet de triller ned igennem risten for et godt ord.

Og der er flere scenarier, man kan nikke genkendende til, når snakken falder på grill. "Hvem brugte forresten grillen sidst? Ja, for den er jo tydeligvis ikke blevet gjort ren igen bagefter?"

Ingen af de nævnte scenarier behøver du bekymre dig om, hvis blot du bruger en grillmåtte. 

BBQ Grillmåtten fra KitchPro er non-stick behandlet, så du heller ikke skal døje med at burgeren sidder fast i risten - eller at der kommer store flammer, når fedtet drypper ned i den varme grill.

Det eneste du skal gøre, er at placere grillmåtten ovenpå grillristen. Og så er du klar til at kokkerere.

Grillmåtten kan naturligvis komme i opvaskemaskinen efter brug, og den egner sig perfekt til både bøffer, fisk og grøntsager!


Grillmåtten kan bl.a. købes her.


Se grillmåtten i aktion her:


Grillmåtte

Grillmåtte

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier