fbpx Gode opskrifter enhver teenager kan finde ud af | GastroFun.dk

Gode opskrifter enhver teenager kan finde ud af

Gode opskrifter enhver teenager kan finde ud af
Indholdsfortegnelse

Når vi skal hjælpe teenageren med at finde nogle gode og nemme opskrifter, kan vi vælge at give en gave, som vi ved, at der vil blive sat pris på i fremtiden. Det være sig for eksempel en kogebog fyldt med lækre, nemme og billlige opskrifter.

Vi er ved at have nået den tid på året, hvor vi skal tænke på gaver og finde ud af, hvad vi skal købe til de personer, som vi holder af. Det betyder, at vi bruger lang tid på at overveje og udtænke de helt rigtige julegaveideer, og nogle gange kan det godt betale sig. Andre gange ender vi ud med en meget basal gave, som der ingen sjæl er over. Det kan for eksempel være, vi ender med at købe nogle af de mere obligatoriske gaver såsom strømper, parfumer og gavekort. Og det er også fint, hvis teenageren ønsker sig det - men ellers er det meget kedeligt og meget normalt. Der er således ingen overraskelse lagt ind i den gave, som vi giver. Men en kogebog vil helt sikkert mane til overraskelse.

 

Brug de online forslag

Det kan derfor være en fordel at orientere sig lidt online for på den måde at finde ud af, hvad der er populært lige nu. På den måde kan man nemlig også få lidt inspiration til nogle ting, som man måske ikke selv havde tænkt på. Online findes der en lang række forskellige sider, hvor der er listet en masse forslag. På sådanne sider er det så bare med at pege ud og vælge, hvad man tænker, at teenageren vil blive glad for. Find derfor en række forslag til en gave til teenageren med det samme. Og vælg gerne en kogebog.

 

Opskrifter enhver teenager kan lave

Men sørg for at det er nogle meget nemme opskrifter. En teenager har nemlig hverken ry for at være god til at lave mad eller have en særlig stor tålmodighed, når det kommer til madlavning, hvorfor deres måltider ofte består af for eksempel nudler og toasts, som enhver kan finde ud af at bikse sammen. Og så er en klassiker også pasta eller ris med ketchup – for det kan enhver finde ud af at lave. Men der findes da bare ikke noget mad, der er meget kedeligere, og det er mindst lige så kedeligt at se på, som det er at spise. Smid derfor ketchuppen, havregrynene og leverpostejen på hylden.

 

Giv en praktisk gave

En idé til en gave kan derfor være en række inspirerende opskrifter, som du har skrevet ned – og som du ved er lette at lave. Du kan eventuelt også finde flere gode opskrifter her. På den måde opfordres teenageren til at komme lidt mere ud i køkkenet og lave nogle spændende og forhåbentligt også velsmagende retter. Det kan således være en fordel både nu som i fremtiden. For måske kan en kogebog netop være den grundsten, der sørger for, at der bliver lavet noget ordentligt mad, når teenageren flytter hjemmefra.

 

Gode opskrifter enhver teenager kan lave

For at finde gode opskrifter enhver teenager kan lave, bør du sørge for at selve fremgangsmåden er let og simpel at forholde sig til. Det betyder, at der ikke skal indgå alle mulige specielle ingredienser, som kun de færreste folk ved, hvad er, hvad betyder, hvordan ser ud og hvordan smager. Det handler således om at finde nogle opskrifter, som kan laves ud af de madvarer, som næsten kan findes i alle de danske køkkener.

Det kan for eksempel være en fordel at starte ud med nogle lækre fiskefrikadeller. Alle elsker nemlig frikadeller, og så er de både nemme at lave og meget mættende. Herefter kan du foreslå frikadellepølsehorn, som er den perfekte ret at lave ud af de rester, som der bliver tilbage af frikadellerne. En nudelsalat, en omgang bologense og hakkebøffer er også menuer, som man aldrig går helt galt i byen med.

Og så kan man jo slutte af med en lækker bananis eller en god kage, som alle vil finde store glæde i at spise. For hvem elsker ikke en god dessert, som der kan runde og slutte ethvert godt måltid af. Eller som kan være den ekstra hygge, der kommer på bordet, når der er behov for noget selvforkælelse om aftenen efter en lang dag fyldt med studie og arbejde.

Selvom opstarten måske kan være svær, skal du holde teenageren op på at blive ved med at forsøge sig frem med nogle gode og lette retter, der foruden at være simple at forstå og lave også er yderst lækre og mættende. Det er nemlig sådanne ting, som man har fokus på, blandt andet når man flytter hjemmefra og selv skal til at stå for alt.

Kategori
Sociale medier