fbpx Gastronomisk efterskole på Bornholm | GastroFun.dk

Gastronomisk efterskole på Bornholm

Gastronomisk efterskole på Bornholm
Indholdsfortegnelse

Gastronomi og Bornholm hænger i høj grad sammen. Det er båret på visionen om, at alt kan lade sig gøre på Bornholm. Vidste du, at du nu kan kombinere et ophold på en efterskole på Bornholm med en velsmagende gastronomisk oplevelse? Bornholms Efterskole har oprettet linjen gastronomi efterskole, som har en interesse i ny nordisk madkultur, gastronomi samt de lækre og lokale råvarer.

Bornholm er rig på lækre råvarer, fisk og bl.a. eksotiske frugter som figen og morbær, der kommer frem hvert år på grund af klippernes varme. Der er et stort fokus på Fairtrade og bæredygtighed, hvilket bl.a. kommer til udtryk i byens butikker og på arbejdspladserne. Virksomhederne på Bornholm laver helt unikke fødevarer, som bl.a. chokolade, is, mel, mejeriprodukter og slagtervarer.

 

Gastronomisk centrum

Derfor har Bornholm de seneste år udviklet sig til et gastronomisk centrum for nordisk madkultur, og det er med det fokus, at Bornholms Efterskole har valgt at lave en linje med lige præcis det formål. Her vil du blive inspireret til at fremtrylle velsmagende gastronomiske oplevelser af lokale råvarer. Bornholm er nemlig beriget med landets bedste udbud af disse, hvilket kommer dig til gode som elev på Bornholms Efterskole. På efterskolen er det en præmis, at vi arbejder med de lækre, lokale råvarer fra lokale producenter og naturen. Den mad, du lærer at lave på efterskolen, stammer fra gode økologiske og sæsonbestemte råvarer. I det hele taget får du en unik mulighed for at komme helt tæt på gastronomiens centrum, Bornholm.

 

Bornholms Efterskole

Ud over at nyde de gastronomiske muligheder, som Bornholm tilbyder, vil du også opleve livet på en efterskole og alt, hvad det byder på af faglige og sociale muligheder. Vi er meget sociale på efterskolen, og fællesskabet er et centralt omdrejningspunkt. Vi udnytter de smukke omgivelser, som vi befinder os i på Bornholm, og bruger vores lokalområde i undervisningen og til sociale aktiviteter. Og som elev på Gastronomilinjen vil du komme helt tæt på lokallivet på Bornholm.

Vi arbejder meget projektorienteret, hvilket betyder, at vi prioriterer et tæt samarbejde med bornholmske virksomheder og fagpersoner inden for de områder, du arbejder med. Et år eller mere på efterskole på Bornholm vil for altid have en særlig plads i dit hjerte, og måske især for de gastronomiske oplevelser, som øen byder på.

Kategori
Sociale medier