fbpx Det rette køkkenudstyr til smagfuld simremad | GastroFun.dk

Det rette køkkenudstyr til smagfuld simremad

Det rette køkkenudstyr til smagfuld simremad
Indholdsfortegnelse

Simreretter kræver ikke alverden, og derfor er denne form for mad ideelt for mennesker, der har meget travlt. Simremad kan nemlig passe sig selv, mens du sørger for arbejde, rengøring eller andre huslige pligter. Der er dog et par ting, der gør, at maden kommer til at smage endnu bedre, og samtidig er det vigtigt med det rette udstyr. Hvis du ønsker at blive klogere på, hvordan dine simreretter bliver bedst mulige, så læs med i denne artikel.

 

Steg kød og grøntsager først

Mange vælger at komme alle ingredienserne i en gryde og så lade det simre. Det er dog en god idé at stege grøntsager og kød, inden ”simreprocessen” igangsættes. Hvis du gør det, får både grøntsager og kød nemlig mere smag, hvilket betyder, at din simreret ender med at blive meget bedre. Du behøver ikke en anden pande eller gryde for at stege ingredienserne først, du kan nemlig sagtens stege dem i den gryde, du vil bruge til simreretten.

 

Lav retten dagen inden

Noget af det fantastiske ved gryderetter og simremad er, at det ofte smager bedre dagen efter, fordi alle ingredienserne har stået og trukket. Hvis du skal have gæster og derfor har travlt på selve dagen, er det en god idé at lave maden dagen før. På den måde får du mere overskud, mens du også får en god smagsoplevelse.

 

Brug det rette køkkenudstyr

Når du skal lave en simreret, er det også vigtigt, at du bruger det rette udstyr. Gryder og kasseroller er at foretrække til simremad, da de er bygget til at stå på en kogeplade i længere tid ad gangen. Gryder og kasseroller fås også i flere forskellige størrelser. Derfor er det nemt at finde en gryde, der passer til dit komfur, som samtidig også fås i mange forskellige størrelser, så al din mad kan være i gryden.

Kategori
Sociale medier