fbpx Den perfekte indretning af hjemmet | GastroFun.dk

Den perfekte indretning af hjemmet

Køkken og hjemmet
Underrubrik
Dit hjem er det sted, hvor du bør føle dig mest tryg, afslappet og inspireret.
Indholdsfortegnelse

Det er her, hvor tankerne kan blive sluppet fri, og din hjerne og krop kan koble helt af efter en lang arbejds- eller skoledag. Desværre er det sådan, at mange mennesker i Danmark ikke får helt styr på hjemmet, da de farer rundt og stresser. De har tusind ting i luften, som der skal styr på, og desværre bliver boligen til tider nedprioriteret. Vi vil gerne hjælpe dig, så du kan indrette dit hjem på den perfekte måde, så du får dit drømmehjem.

Indeklima er altafgørende

Dit indeklima er enormt vigtigt, når det kommer til koncentration og afspænding – begge ting, der er svære at opnå, hvis der enten er for varmt eller koldt i ens bolig, hvis der bliver ikke luftet nok ud, eller hvis der måske har sat sig en tung lugt. Du kan komme disse problemer til livs ved at få en masse planter i din bolig, da planter er kendt for at kunne rense luften – også indenfor. Der er mange planter, som gør dette bedre end andre, så det er godt at researche inden, så man får planter til ens behov. Desuden er planter også enormt populært og jo flere desto bedre.

For at undgå et fugtigt indeklima på f.eks. soveværelset bør du undgå at stille for mange møbler op ad væggene. Du afgiver sved om natten, som bliver til kondens, og står dine møbler op ad væggen, kan fugten samle sig der, og i sidste ende udvikler der sig skimmelsvamp.

Boost dit hjem med farver

Det er ikke længere topmoderne kun at have hvide møbler. Skaf dig en masse farver, som kan gøre dig glad. Find en masse puder i alverdens farver, skaf en bænk, som du have i entréen i en pangfarve, og få gulvtæpper i alverdens mønstre.

Glade, lyse og behagelige farver stimulerer din hjerne, og derved kan dit hjem blive mere inspirerende at befinde sig i. Du bør også pynte dine vægge med en masse plakater og malerier, som kan udstråle noget af din personlighed.

Frem med dine yndlingsmøbler

Har du en kær lænestol, som gemmer sig i et mørkt hjørne, eller elsker du bare din bogreol, men er den blevet overfyldt med overflødige bøger og nips, som slet ikke behøver at være der? Du er langt fra den eneste. Med tiden tilegner man sig en masse ting, og inden man ser sig om, kan hjemmet flyde i alt ens hamsteren. Sørg for at smide dine gamle ting til genbrug, som du alligevel ikke bruger mere, og fremhæv dine yndlingsting. Lænestolen skal frem i stuen, og bogreolen skal have et nyt liv.

Kategori