fbpx 🍨Candyfloss maskine | GastroFun.dk

Candyfloss maskine

Candyfloss maskine
Indholdsfortegnelse

KitchPro® Candyfloss-maskine

+20 grader, højtstående sol, "plingen" og "plangen" fra spillemaskinerne samt børn og voksne, der hviner af henrykkelse, imens de slynges rundt i forlystelserne.

Nu har du tigget og bedt dine forældre om penge til én og har endelig fået din vilje: Følelsen er blød og luftig mod fingerspidserne, i mens det smelter i munden med en let sandet og dejligt sød fornemmelse.

Ja, candyfloss er intet mindre end indbegrebet af barndom, sommer, forlystelsesparker og cirkus.

I dag behøver du ikke spørge dine forældre om lov, og du behøver faktisk ikke engang tage i hverken cirkus eller tivoli for at få fingrene i den søde sukkersnack, der er luftig som en sky.

Kunsten at lave den smukke candyfloss er nemlig — i modsætning til de fleste menneskers overbevisning — ikke kun forbeholdt de professionelle. Så du kan roligt springe køen over og lave din helt egen candyfloss i dit eget hjem. Det er nemt, hurtigt og ikke mindst superlækkert - samtidig med at de helt små får en magisk oplevelse!

Candyfloss maskine

Udover den smarte KitchPro® Candyfloss-maskine skal du faktisk ikke bruge andet end sukker.

Når maskinen er varmet op, placerer du bare en skefuld sukker i midten og trykker på start, hvorefter du kan gå i gang med at lave din helt egen, smukke candyfloss - en enkelt skefuld sukker er nok til en hel candyfloss. Så er børnefødselsdagen da vist reddet!


Candyfloss maskinen kan bl.a. købes her.


Se candyfloss maskinen i aktion her:


 

Candyfloss maskine

Kategori
Sociale medier
Læs også