ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bogen: “Under Pressure – Cooking Sous Vide”

SPONSORERET INDHOLD | 4. juli 2019

“Under Pressure – Cooking Sous Vide” – skrevet af Thomas Keller & Harold McGee

Denne spændende kogebog byder først og fremmest på et forord af  den kendte madforsker, Harold McGee.

Dernæst kan du læse om den verdenskendte restauratør og stjernekok Thomas Kellers viden om madkunsten sous vide

Du lærer alt om, hvordan man tilbereder maden ved at lægge den i lufttætte poser, som koges ved lave temperaturer for en mere intens smag. 

Uanset om du elsker fisk, helst holder dig til kød eller gerne vil eksperimentere med grøntsagerne, kan du bruge al den viden og de metoder, du bliver præsenteret for i denne spændende kogebog samt de lækre og inspirerende opskrifter, som stjernekokken deler med sine læsere.

Bogen er et mesterværk og giver et godt indblik i hvordan en mesterkok sammensætter retter.


Bogen kan bl.a. købes her.