fbpx Bogen: "Sous vide i hverdagen" | GastroFun.dk

Bogen: "Sous vide i hverdagen"

Bogen: "Sous vide i hverdagen"
Indholdsfortegnelse

Enten er du landet her, fordi du langt om længe har fået øjnene op for de mange fordele ved sous vide og vil vide mere, eller også er du stadig på ret bar bund. Uanset hvad, er du kommet til rette sted.

Sous vide har vundet indpas herhjemme som aldrig før. Gennem de senere år har metoden været meget populær blandt professionelle kokke, og flere og flere private har efterhånden også taget sous vide til sig.

Sous vide er en teknik, hvor man ved hjælp af vakuum, trækker mere smag ud af sine råvarer. Det er desuden en genial måde at have fuld kontrol over tilberedningen af både kød, grønt og meget andet. Vil du eksempelvis gerne tilberede rødt kød, kan sous vide sikre dig, du får en rød kerne, uden at kanten bliver det mindste overtilberedt.

Og sous vide er bestemt ikke kun til festlige lejligheder. Det er også en helt oplagt tilberedningsmetode at bruge til måltiderne i hverdagen. Så er der nemlig utroligt nem og lækker mad hver dag.

Hvis du virkelig vil mestre sous vide-metoden og blive superskarp til at bruge den i hverdagen, så kan du med fordel læse bogen "SOUS VIDE i hverdagen". Bogen er opfølgeren til "Grundbogen i Sous Vide", der blev udgivet for 2 år siden.

"SOUS VIDE i hverdagen" lærer dig at tilberede et måltid over flere dage, så du kan forkæle din familie og venner med kulinariske oplevelser langt ud over det sædvanlige - selv på en lidt grå mandag. 


Bogen kan bl.a. købes her hos Saxo.com.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?

 •    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.

Tags

Sociale medier
Læs også
Grundbogen i Sous Vide
Artikel
Sponsoreret indhold
Bogen: "Gæstemad med sous vide"
Artikel
Sponsoreret indhold