fbpx ☕Bodum stempelkande | GastroFun.dk

Bodum stempelkande

Bodum stempelkande
Indholdsfortegnelse

Bodum Columbia Stempelkande - 1 liter

Der er noget ganske særligt ved at sætte sig til morgenbordet, imens duften af nybagt brød og friskbrygget kaffe breder sig i hjemmet.

Kaffen er for rigtig mange af os en helt essentiel del af en god start på morgenen - om den så brygges på den ene eller anden måde, og om den kommer fra friskmalede bønner, færdigkøbt pulver eller kapsler, ja, det er gerne et spørgsmål om tid, smag og ressourcer.

Kaffe kan dog meget nemt ændre karakter, alt afhængigt af bryggemetoden: Den samme bønne kan smage vidt forskelligt om den er brygget som filterkaffe, på espressomaskinen, på stempelkanden - eller brygget med en dripper.

De fleste danskere har en helt almindelig kaffemaskine til filterkaffe stående, men stempelkanden er imidlertid én af danskernes favoritter: Det er nemlig en utroligt nem og økonomisk vej til en virkelig dejlig kop kaffe!

En stempelkande behøver ingen kaffefiltre, og så er den nem at pakke væk igen efter brug. Man kan med rette kalde stempelkanden for en meget "ærlig" bryggemetode, fordi der ikke er så mange dikkedarer her. Og med en stempelkande får du i øvrigt trukket meget mere smag ud af den kværnede bønne, sammenlignet med filterkaffen.

Hvis du er på udkig efter en rigtig kvalitets-stempelkande, så bør du helt sikkert overveje termo-/stempelkanden fra Bodums Columbia serie. Det smarte ved lige præcis denne stempelkande er nemlig, at det både er en termokande og stempelkande i ét produkt.

https://track.adtraction.com/t/t?a=1271332948&as=1218707840&t=2&tk=1&url=http://www.imerco.dk/bodum-columbia-stempelkande-1-liter?id=100006225

Det betyder altså, at der går meget længere tid, før kaffen bliver lunken og kedelig.

Kanden har desuden et virkelig flot og tidløst design, så du aldrig bliver træt af at se på den. Den er fremstillet i lækkert mat krom, og så den kan rumme en hel liter. 

Så ja, elsker du kaffe og går du blot det mindste op i en god, varm kop kaffe, så er det her helt sikkert et oplagt valg.  


Stempelkanden kan købes her hos Imerco.dk.


 

Bodum stempelkande

Kategori
Sociale medier
Læs også