Blendtech Pro 800 blender

Blendtech Pro 800 blender
Indholdsfortegnelse

Intet køkken med respekt for sig selv er fuldendt uden en blender. Hvorfor? En blender er et utroligt alsidigt køkkenredskab, der kan assistere dig i alt lige fra morgenmaden til desserten. Her mener vi naturligvis ikke eksempelvis stavblenderen eller smoothieblenderen, nej, vi mener den kraftfulde rigtige blender - den, der uden anstrengelser kan knuse både isterninger og lave silkebløde puréer, supper og smoothies uden sporet af klumper.

Med en blender kan du blandt andet blende:

  • Supper
  • Smoothies
  • Isterninger
  • Krydderurter
  • Puré
  • Løg
  • Juice
  • Hummus  

Nu er det imidlertid ikke alle blendere, der kan lave fuldstændigt glatte og fnuglette supper.

Her skal du have fat i én af de rigtig gode af slagsen. Og når du alligevel har besluttet dig for at købe en blender, hvorfor så ikke gå efter det absolut bedste?

Hvis du har fulgt med i MasterChef i år, så har du sandsynligvis set Blendtech Pro 800 blenderen i aktion. Deltagerne har benyttet sig flittigt af denne supermaskine til puréer, supper, med videre.

Pro 800 er faktisk udviklet til privat brug, men den er så god, at også restauranter og caféer er begyndt at tage den til sig. Du får altså ikke en bedre blender derhjemme, og så er den så kraftfuld, at madlavningen bliver let som en leg. Blenderen har nemlig en superkraftig (og alligevel virkelig lydsvag!) motor med 3,8 hk og hele 11 forskellige hastigheder.

Hvis det hele skal være så nemt som overhovedet muligt, kan du også bare bruge ét af de 6 programmer, hvor blenderen selv indstilles efter behov.

Blendtec Pro 800

Du kan desuden dreje toppen af Blendec Pro 800, hvilket hjælper med at holde blenderens kanter rene og gør rengøringen langt nemmere.


Den kan bl.a. købes hos KitchenOne.dk.


Se den i aktion her:

 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier