fbpx ✅Afpudsning af oksemørbrad🥩 | GastroFun.dk

Afpudsning af oksemørbrad

Afpudsning af oksemørbrad
Indholdsfortegnelse

Her vil jeg gerne vise hvordan man afpudser en oksemørbrad.

Det betyder i bund at rense den for fedt, hinder og sener.

Selvom oksemørbraden ikke har lige så meget smag som f.eks. en fedtrig udskæring som rib-eye, så er det en af mine yndlingsudskæringer på koen.

Jeg bruger den især til min Beef Wellington, som du kan læse opskriften med video her når jeg laver mad i min restaurant Feed Bistro.

Her i denne video guider jeg dig igennem hvordan du lettest får pudset din mørbrad af:


Afpudsning af oksemørbrad

 


Følg mig her:

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Beef Wellington
Opskrift
Jacob Jørgsholm
Sous vide beef wellington
Opskrift
Per Asmussen
Sous Vide Tournedos
Opskrift
Per Asmussen