ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

90’er pizza

AGERVIG | 26. marts 2018
Bradepandepizzaen fra vores barndom

I vores barndom (i 1990’erne) er vi vokset op med en bradepandepizza med tyk bund og kødsovs ovenpå.

Den smagte godt dengang, og det gør den stadig.

Vores opskrift er nem, hurtig og lækker.


Antal: 4 personer

90'er pizza

Bradepandepizzaen fra vores barndom
3.75 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Agervig
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 45 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 kilogram Pizzamel Eller hvedemel, tipo 00
  • 50 gram Gær
  • 2 tsk. Salt
  • 1 spsk. Sukker
  • 5 deciliter Vand
  • 3 spsk. Olie

Sådan gør du

Pizzadej

  • Opløs gæren i lunkent vand.
  • Pisk i blandingen med et piskeris, så opløses gæren hurtigt. 
  • Tilsæt sukker, salt og olie og rør igen.
  • Rør melet i gærvæsken. Tilsæt kun lidt ad gangen, så dejen ikke bliver for tør.
  • Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.

Pizza

  • Rul dejen ud, så den passer i størrelsen af en bradepande.
  • Læg dejen i bradepanden, beklædt med bagepapir.
  • Fordel kødsovsen over bunden (Vi anbefaler denne kødsovs). 
  • Bag pizzaen ved 200 grader varmluft i 20 minutter.
  • Tjek at bunden er færdigbagt, den skal lyde hul når man banker på den.

Noter



Om forfatteren