ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Triple chokoladekage

MUUSMANN FORLAG | 13. februar 2019

En lækker opskrift på en glutenfri og laktosefri kage.

En rå kage, der ikke skal bages, blot køles ned og skæres ud efter ønske.

Kan laves i springform på ca. 18 cm Ø eller en firkantet form i tilsvarende størrelse. Laves i tre step: bund, midt og top.

Opskriften kommer fra Neel Engholms bog: “Plantebaseret gourmet” 


Antal: 6 Portioner

Triple chokoladekage

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Muusmann Forlag
Forb. tid: 1 time 20 minutter
Tilb. tid: 5 timer
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Kagebund

  • 125 gram Cashewnødder
  • 125 gram Mandler
  • 35 gram Kakao pulver
  • 0.5 deciliter Agave Sirup
  • 25 gram Kokosolie
  • 1 tsk. Salt

Kagelag (midte)

  • 1.75 deciliter Mandelmælk
  • 85 gram Cashewnødder
  • 1.5 spsk. Kakao pulver
  • 1 spsk. Lecitin Solsikke
  • 150 gram Kokosolie
  • 1.25 deciliter Agave Sirup
  • 2 spsk. Loppefrøskaller

Kagetop

  • 1 deciliter Vand
  • 75 milliliter Mandelmælk
  • 75 gram Kokosolie
  • 0.5 deciliter Agave Sirup
  • 35 gram Cashewnødder
  • 30 gram Kakao pulver
  • 35 gram Rosiner
  • 3 tsk. Lechitin Solsikke
  • 2 spsk. Loppefrøskaller

Sådan gør du

Kagebund

  • Blend cashewnødder og mandler til groft mel i en foodprocessor.
    Hæld det over i en skål, tilsæt resten af ingredienserne og bland med hånden.
    Varmen fra din hånd gør det nemmere at arbejde kokosolien ind i massen.
    Fordeles flot og glat ud i din valgte form.
     

Kagelag (midte)

  • Kom alt undtagen loppefrøskaller i en blender og kør, indtil det er helt jævnt og cremet.
    Tilsæt loppefrøskallerne og blend i et halvt minuts tid.
    Hæld cremen på bunden og sæt på køl, før du fortsætter til sidste step.
     

Kagetop

  • Kom alt undtagen loppefrøskaller i en blender og kør, indtil det er helt jævnt og cremet.
    Tilsæt loppefrøskallerne og blend i et halvt minuts tid.
    Hæld cremen på midterlaget.
    Obs! Før du hælder, tjek da gerne lige, om midterlaget har sat sig nok til ikke at blande sig med toppen. 
    Kagen sættes på køl i minimum 5 timer. Her er rigeligt til 6-7 personer.

Om forfatteren


Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Plantebaseret gourmet" , hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link