Toscansk laks

Toscansk laks
Sidst ændret:
Tirsdag den 23. marts, 2021 - 10:43
Beskrivelse

Toscansk laks. den skylder jeg mange, og mange har spurgt efter den, men jeg var lidt dovn til at oversætte den til dansk!

Virkelig lækkert og nemt. En ægte bid af Toscana og Italien.

Vi fik det sammen med små bagte kartofler.

Vi er helt opslugte af denne ret.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
  Olie (til stegning)
4 fed Hvidløg
150 g Champignon
150 g Cherrytomater (halverede)
  Frisk spinat (en håndfuld)
3 dl Fløde
3 spsk Parmesan (friskrevet)
1 spsk Kapers (valgfri)
Vejledning

Laksen drysses med salt og peber og steges i lidt olie i et par minutter på hver side.

Herefter tages den af panden.

Champignons, hvidløg, tomater, soltørrede tomater og spinat skæres i stykker.

Først steges hvidløg, champignons og begge slags tomater lidt på panden.

Så tilsættes spinaten, og det hele simrer, indtil spinaten er faldet sammen.

Så hældes fløde og parmesan på, og det hele koger lidt ind.

Til sidst lægges laksen tilbage i sovsen og lunes med et par minutter.

Hvis man elsker kapers kan man drysse dem over.

Serveres med et stykke godt brød.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier