ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

RASMUSBREDAHL | 27. april 2020
Lavede de her bagte græskar og rødløg til aftensmad igår og serverede med toast med brie samt lidt pasta. Super lækkert og nemt.

Gastronomisk førstehjælp??‍?

Lavede de her bagte græskar og rødløg til aftensmad igår og serverede med toast med brie samt lidt pasta.

Super lækkert, nemt og kostede 60 kr for 3 personer?

Toast med brie og bagt græskar & rødløg


Antal: 2 personer

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Lavede de her bagte græskar og rødløg til aftensmad igår og serverede med toast med brie samt lidt pasta. Super lækkert og nemt.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: rasmusbredahl
Ret: Hovedret
Køkken: Vegetarisk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 stk. Hokkaidogræskar
  • 2 stk. Rødløg store
  • 2 fed Hvidløg
  • Frisk timian et par kviste
  • Olivenolie god kvalitet
  • Æbleeddike lidt
  • 2 skiver Brød
  • 0.25 stk. Brie lille
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Pasta
  • Tomater

Sådan gør du

  • Vask hokkaidoen, halver den, skrab kernerne ud og skær i store stykker.
  • Pil løgene og skær i både.
  • Kom begge dele op i et ildfast fad sammen med skyllet og hakket timian.
  • Vend med olivenolie og eddike, drys med salt og peber og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 30 minutter.
  • Skær brødet i skiver, læg skiver af brie på, kom dem på fadet i ovne og bag til de er gyldne i cirka 7-8 minutter.
  • Server straks med lidt pasta evt, vendt med tern af tomater.

Om forfatteren


Rasmus er madnørd og forfatter

Følg mig på Instagram her.