Toast

Opskriften er elsket af alle - den dejlige parisertoast med skinke og ost.
Mange har prøvet den i hallernes cafeteria med en billig kogt skinke og skive ost. Sådan kan du også lave den, men med få ingredienser kan du gøre den virkelig velsmagende.
Her har jeg beregnet 2 toasts pr. person, men som en let frokost/snack kan du måske nøjes med én?
Jeg brugte min kones hjemmebagte toastbrød til opskriften. Her skal det selvfølgelig ikke friskbagt, da daggammelt brød lettere bliver sprødt.
Tænd for din toaster, så den er godt varm inden du går i gang.
Start med at lave dressingen:
Bland mayo med sennep og timian. Kom friskkværnet peber i og smag den evt. til med lidt salt. Hvis din skinke er meget salt, så pas på med at bruge salt her.
Hvis du ikke bruger købe brød, så er det vigtigt at dit brød er så ensartet skåret i tykkelsen som overhoved mulig.
Start med at smørre brødet med smør på den ene side. Det skal være den side der skal vende udad og blive ristet.
Kom lidt mayonnaise på 2 af skiverne og smør det godt ud.
Placer en skive cheddar ovenpå.
Herefter et stykke skinke og til sidst en ost efter valg. Det kan sagtens være cheddar også.
Kom herefter endnu en skive brød henover og kom det i din toaster. Pres det sammen med låget og start den. Når den lyser grønt (cirka efter 5 minutter), så er den klar. De skal blive gyldne og osten skal smelte.
Har du ikke en toast-maskine, så kan du sætte det i ovnen ved 200 grader varmluft. Det tager cirka 8-12 minutter.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.