ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Spinat vafler

MADSAGER | 9. august 2020
Prøv denne opskrift på lækre, flotte og sunde spinatvafler.
De er super hurtige at lave og fyldet kan varieres i uendeligheder. 

Prøv denne opskrift på lækre, flotte og sunde spinatvafler.

De er super hurtige at lave og fyldet kan varieres i uendeligheder.

Jeg har på billedet lavet en spinatvaffel med humus, krydret kyllingebryst (pulled) feldtsalat, syltede løg og forårsløg.

Jeg kan også stærkt anbefale røget laks, pesto og ristede mandler.


Antal: 4 Portioner

Spinat vafler

Prøv denne opskrift på lækre, flotte og sunde spinatvafler.
De er super hurtige at lave og fyldet kan varieres i uendeligheder. 
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: madsager
Ret: Frokost, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Vafler
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 200 gram Frisk spinat
  • 3 Æg
  • 2 deciliter Hvedemel
  • 1 deciliter Mælk
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Bagepulver
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Tænd for vaffeljernet.
    Skyl spinaten og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej.
    Pensel vaffeljernet med smør eller olie og steg vaflerne til de er dejlig lysebrune og sprøde.

Om forfatteren


Stine er idekvinden bag madbloggen madsager.dk