Denne farverige, smagfulde salat udgør aftensmaden i dag.
Spicy rejesalat med avocado, blomkål og citrondressing.
Rejer og avocado er jo altså bar et match made in heaven, godt suppleret af blomkål og frisk salat. Smagen får lige lidt kant fra spicy salsa, der går perfekt med den friske, mere syrlige dressing.
Mums. Den er rimelig ligetil og kan laves på under en halv time.
Spicy rejesalat
Ingredienser
- 150 gram Rejer
- 1 spsk. Salsa Stærk
- 2 stk. Avocado Modne og skåret i tern
- 0.5 stk. Citron Saften
- 0.5 spsk. Groft salt
- 150 gram Blomkål
- 0.5 stk. Rødløg Finthakket
- 3 håndfulde salat blandet salat
- 5 stk. Basilikumblade Finthakket
Dressing
- 1 deciliter Creme Fraiche
- 0.5 stk. Citron Saften
- 0.25 tsk. Salt
- Peber Lidt
Sådan gør du
- Lad rejerne afdryppe og vend i salsa.
- Lad det trække i 15 minutter.
- Vend avocado med citronsaft og salt.
- Lad det trække i 15 minutter.
- Sæt imens vand til kogning, del blomkålen i mundrette bidder og kog 3-4 minutter.
- Tag af varmen og afdryp.
- Vend rejer, avocado og blomkål sammen med rødløg, salat og basilikum.
- Anret i tallerkner eller skål.
- Rør alle ingredienser til dressingen sammen og server den til salaten sammen med lidt ristet rugbrød.
- Enjoy!
Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)
Følg min Instagram profil her.