Pastaret med kylling og tomat/pikantsovs

Pastaret med kylling og tomatpikantsovs
Sidst ændret:
Mandag den 29. marts, 2021 - 10:49
Beskrivelse

Simpel og hurtig pastaret med kylling og peberfrugt i en cremet og smagsfuld sovs...

Primære smagsgivere i den her ret er tomat og pikant flødeost og så er der ellers krydret godt med paprika, basilikum, salt og peber - super simpelt, men godt.

Perfekt på hverdage eller på weekenddage, hvor du ikke gider stå med det helt store...

Retten her er samtidigt vældig børnevenlig og blev spist med velbehag af store som små.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
300 g Pasta
1 Løg (finthakket)
  Smør (til stegningen)
2 fed Hvidløg (finthakket)
300 g Kyllingebryst (skåret i tern)
1 Gul peberfrugt (rød kan os bruges, skåret i tern)
2 spsk Tomatpure
75 g Pikantost
1 tsk Paprika
1 tsk Basilikum (tørret)
Vejledning

Sæt pasta til kogning.

Svits løg og hvidløg i lidt smør i en pande.

Tilføj kylling og lad det brune.

Tilsæt alle øvrige ingredienser og lad det hele simre 10 minutters tid.

Smag til og servér med et drys grønt på toppen.

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier