Pæretærte med marcipan

Pæretærte med marcipan
Sidst ændret:
Torsdag den 25. februar, 2021 - 14:05
Beskrivelse

Lækker og nem pæretærte med marcipan.

De sukkersyltede pærer spiller godt sammen med marcipanen og den sprøde tærtebund.

Pæretærte med marcipan

Sværhedsgrad
Udbytte
1 tærte
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Dej)
2 Æg
100 g Sukker
100 g Mel
1 tsk Bagepulver
100 g Marcipan (revet)
4 Pærer (syltede, eller fra dåse.)
  Opskriftsgruppe (Pynt)
2 spsk Rørsukker
Vejledning

Smør et lille tærtefad.

Pisk æg og sukker til æggesnaps.

Pisk smørret i æggesnapsen i en fin tynd stråle.

Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i dejen.

Fold til sidst revet marcipan i dejen. 

Hæld dejen i det smurte tærtefad.

Halvér dine pærer og tryk dem let ned i dejen.

Drys tærten med 2 spsk. rørsukker.

Bages i alm ovn ved 170 grader i ca. 40 minutter.

Tærten afkøles og drysses med flormelis.

Pæretærte med marcipan

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier