Lækre svampede gurkemejebrød

Lækre svampede gurkemejebrød
Sidst ændret:
Onsdag den 24. marts, 2021 - 11:05
Beskrivelse

Jeg syntes disse brød er perfekte til alt!

Nu begynder foråret også stille og roligt at komme, hvilket betyder grillen skal i gang igen, her ville de være fantastiske til.

Herudover er de også lækre som snacks.

I får her opskriften, og så håber jeg i har lyst til at prøve dem af.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 brød
Forberedelsestid
2 timer
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
2 timer, 15 minutter
Ingredienser
25 g Gær
1⁄2 l Vand (lunken)
1 spsk Sukker
2 tsk Salt
2 tsk Gurkemeje (op til 3 stk.)
2 tsk Rosmarin (tørret)
100 g Grahamsmel
500 g Hvedemel (op til 600 gram)
Vejledning

1. Vand og gær røres sammen i en skål, til gæren er opløst i vandet.

2. Resten af ingredienserne kommes i, undtagen mel.

3. Melet kommes i lidt ad gangen imens der røres.

4. Dejen skal nu æltes i 10 minutter på fuld styrke (til dejen sidder på krogen).

5. Dejen skal nu hæve en times tid et lunt sted.

5. Hæld dejen ud på et bord og rul det til små boller, hvorefter de kommes i et tærtefad eller lignende med bagepapir på.

6. Efterhæv i 30 minutter.

7. Bagetid 225 varmluft i 12-15 minutter.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier