ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Drømmekagemuffins

HENRIETTE KRISTIANSEN | 5. november 2019
Få ting i verden er bedre end drømmekage! Blød og svampet kagebund med syndigt kokosfyld på toppen... det allerbedste er naturligvis toppingen og personligt går jeg altid efter et “kant-stykke” fordi der er toppinglaget tykkest.

Få ting i verden er bedre end drømmekage! ???

Blød og svampet kagebund med syndigt kokosfyld på toppen… det allerbedste er naturligvis toppingen og personligt går jeg altid efter et “kant-stykke” fordi der er toppinglaget tykkest ?

I dem her er der kant hele vejen rundt, har nemlig transformeret den klassiske drømmekage om til muffins… ?

Og for li at give den liiiidt ekstra, har jeg også puttet fyld indeni ?

De smager vanvittigt godt! De er nemme at lave, og nemmere at tage med på tur i denne udgave… ?

Man skal ikk pille for meget ved opskrifter, der bar fungerer, så her får I helt klassisk drømmekage, som vi kender det, blot med lidt yoghurt i dejen for at gøre den ekstra svampet og fløde i stedet for mælk i toppingen, da det bar gør den liiidt mere lækker ?

God fornøjelse og god dag! ?


Redaktion: Se Micki Chengs klassiske udgave af en drømmekage her.


Antal: 20 stk.

Drømmekagemuffins

Få ting i verden er bedre end drømmekage! Blød og svampet kagebund med syndigt kokosfyld på toppen... det allerbedste er naturligvis toppingen og personligt går jeg altid efter et “kant-stykke” fordi der er toppinglaget tykkest.
4 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Bagning, Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Drømmekage

  • 150 gram Smør stuetemperatur
  • 250 gram Sukker
  • 3 stk. Æg
  • 1 deciliter Mælk
  • 1 deciliter Yoghurt naturel
  • 250 gram Mel
  • 3 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Vaniljesukker

Fyld

  • 150 gram Smør
  • 100 gram Kokos
  • 250 gram Brun farin
  • 0.5 deciliter Fløde

Sådan gør du

Drømmekage

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Pisk smør og sukker godt sammen.
  • Tilføj et æg ad gangen og pisk imellem hvert.
  • Tilføj mælk og yoghurt, rør sammen.
  • Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør til fin lind dej.
  • Fordel dejen i muffinforme, fyld kun godt halvt op - de hæver og der skal være plads til fyld.
  • Bag dine muffins i 20 minutter ved 200 grader.

Fyldet

  • Imens smeltes alle ingredienser til fyldet i en gryde.
  • Når dine muffins har bagt i 20 min tilsættes fyldet på toppen. Skær evt et hul i toppen af dine muffins og put fyld i her også, hvis du vil ha noget indeni.
  • Bag i yderligere 5 minutter ved 200 grader.
  • Afkøl dine muffins og server.

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.