Brookie (brownie og cookies)

Brookie (brownie og cookies)
Sidst ændret:
Fredag den 19. marts, 2021 - 14:40
Beskrivelse

OMG SÅ LÆKKERT!!

SE LIGE DENNE BROWNIE MASHUP COOKIE - eller en såkaldt BROOKIE!!

Jeg har lige lavet den mest mushy, klistrede, tunge og overlækre dessertkage!!

Brownie og cookies blandet sammen til EN!!

Den er sååå syndig - og alligevel kan man godt spise to stykker!!

Den er tung! Og den er overdrevet lækker! Mums, ikke?

Perfekt til weekenden!!

Opskriften giver cirka 15-18 stykker og er bagt i en form på cirka 33 x 23 cm.

Brookie (brownie og cookies)

Sværhedsgrad
Udbytte
1 kage
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Hviletid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 50 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Brownie)
175 g Smør
4 Æg
175 g Sukker
175 g Brun farin
1 tsk Vaniljepasta (eller vaniljesukker)
150 g Hvedemel
3 spsk Kakao (usødet)
1⁄2 tsk Havsalt
  Opskriftsgruppe (Cookie)
110 g Sukker
125 g Smør (blødt)
1 Æg
3⁄4 tsk Bagepulver
150 g Hvedemel
1⁄2 tsk Salt
75 g Chokolade (+ 25 gram til pynt)
1⁄4 tsk Flagesalt (til pynt)
Vejledning

Brownie

Smelt smør og chokolade sammen i mikroovnen.

Pisk en æggesnaps af æg, sukker, vanilje og brun farin.

Bland chokoladesmør i æggene og vend det sammen.

Bland mel og kakao og sigt det i massen.

Tilsæt havsalt og vend det hele forsigtigt sammen.

Kom dejen i en bagepapirbeklædt form og stil til side.

Den skal ikke bages endnu.

 

Cookie

Pisk smør, vanilje og sukker og brun farin godt sammen.

Tilsæt æg og pisk det sammen.

Bland mel og bagepulver, sigt det og vend det i med salt og chokolade.

Fordel cookiedejen i et lag oven på brownien ved at lægge små klatter oven på, så det til sidst dækker det hele.

Bag brookien ved 175 grader varmluft ovn i cirka 30 minutter.

Kagen kan virke lidt ubagt i midten, når den kommer ud, men sætter sig, når den bliver kold.

Drys med lidt flagesalt.

Lad kage køle et par timer på køl, inden den skæres ud i flotte stykker!

Kagen er nemmest at skære ud, når den er helt kold!

God fornøjelse med det

Kilde

Følg mig på Instagram her

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier