Bearnaisesmør
Bearnaise Smør
En klat bearnaise smør på kødet eller på kartoflerne kan gøre underværker.
Den egner sig især til grillkødet og grillede grønsager.
Kan fryses ned og tages op efter behov.
Skær smør i mindre tern og put i en skål.
Snit skalotteløg, chili, krydderurter og estragon meget fint. Derefter puttes det i skålen med smør. Pres citronen. Tilsæt citronsaft og dijonsennep til skålen.
Ælt og mix alle ingredienserne i skål med fingrene eller håndmixer.
Når bearnaisesmør er æltet sammen, lægges den ud midten af et stykke bagepapir og rulles til en pølse eller som jeg har gjort sprøjtes ud på bagepapir. Synes det ser mere festligt.
Smid bearnaisesmør på køl. Lad den køle ned i minimum 20 minutter.
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.