Appelsin ganache til fyldte chokolader

Appelsin ganache til fyldte chokolader
Sidst ændret:
Onsdag den 17. februar, 2021 - 12:47
Beskrivelse

I går jeg laver fyldte chokolader med appelsin ganache.

Mørk chokolade og appelsin er bare en kombination der passer så godt sammen.

Jeg har kastet mig lidt i gang med at lave fyldte chokolader herhjemme, så kommer nok mange flere opskrifter på fyld til dem.

Håber at I vil prøve min opskrift på appelsin ganache næste gang I skal laver fyldte chokolade.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Hviletid
20 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
1⁄2 dl Fløde
1 Appelsin (økologisk)
Vejledning

1. Den hvide chokolade smeltes i vandbad eller mikrobølgeovn (må ikke blive for varm) til ca. 28-29 grader.

2. Fløde kommes i en gryde, varmes op til cirka 80 grader.

3. Skal og saft fra appelsinen kommes i fløden.

4. Fløden hældes forsigtigt ned til chokoladen, i mens der røres.

5. Når det har en ensartet konsistens, kommer den på sprøjtepose og køles ned.

6. Nu er det klar til af fylde i forme.

Appelsin ganache til fyldte chokolader

Noter

Tip: Kan godt laves dagen før, og sætte på køl, men når man skal fylde chokoladen skal det helst stuetemperatur, så tager vi ud nogle timer før brug. 

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier