Take away for dem som vil leve sundt

Take away for dem som vil leve sundt
Indholdsfortegnelse

2020 er forbi, og vi har slået hul på 2021. Nytårsforsættet er blevet lavet og vi skal nu i år leve sundere end vi har gjort, vi skal have smidt de kilo, der gør, vi ikke længere kan passe alt vores tøj og, og, og… og når det kommer til stykket, er vi alle klar over, at vi i løbet af året 2021 vil falde for lysten efter at købe take away. Og det er i det øjeblik, at man har sat sig og bestilt take away, at man lidt sidder bittersødt ved computeren og tænker med en smålig glæde, at der i det mindste kommer et nytår igen, hvor vi kan forsøge os med samme nytårsfortsæt. Man kan kaste håndklædet i ringen, eller man kan vælge at bestille en lækker salat og kæmpe videre. 

 

Sundt take away

Og er man af den lidt gamle skole, når det gælder take away og forventninger, så vil man sætte et større spørgsmålstegn ved ideen om at bestille en salat som take away; det er jo tilbehør? Det er sådan en kedelig én med falmede salatblade, en flodbølge dressing og absolut ingen smag, for slet ikke at tale om historierne om, at der er sukker, sødemiddel og alt muligt skrald i grøntsagerne. Hvis det er dit indre billede af idéen om din fremtidige take away salat, så er det jo klart at du ender med at falde fra. Endnu vigtigere er det for dig at forstå, at hvis det har været sådan engang, så er det ikke sådan længere. I dag kan du sagtens finde sunde og lækre salater, der fungerer perfekt som et hovedmåltid, der både har en masse lækre farver og super frisk smag, der kommer fra friske råvarer. Det er disse kombinationer, der gør at det er nemmere at leve sundt i dag, end det har været, fordi take away-markedet har set, at der er en større portion af potentielle kunder. Mange sætter det ene kriterium, at det skal være noget, man kan købe, selvom man har valgt at leve en sundere livsstil.

 

Langt mere udbredt

Hvad der til gengæld vil komme bag på mange er, hvor mange take away steder der har prioriteret sundhed på en eller anden måde. Dette betyder at skønt størstedelen af et menukort vil være mere klassisk, fed take away, så vil man kunne finde en salat-kategori med billeder der viser at salaterne indeholder en masse lækre variationer i både kød og grønt. Det er langt mere udbredt end man lige regner med, så det handler mere om at holde øje med de bedre steder.
 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier